De aproape 4 ani vă îndemn prin sloganul blogului să Încercați asta acasă. Era timpul să duc lucrurile până la capăt și să vă ofer și materialele și ustensilele cu care să o faceți.
Și uite așa a apărut DecoBrico.
Pentru toate produsele din magazin vor fi sugestii și idei de proiecte, prezentate ca de obicei în tutoriale pas cu pas, cu poze și explicații. De asemenea – articolele de pe blog vor avea linkuri relevante către produsele din magazin de care ați avea nevoie ca să … Încercați asta acasă.
Produsele sunt dintre cele încercate de mine de-a lungul anilor, selectate în funcție de calitatea lor, de rezistența în timp si nu în ultimul rând, de preț.
Cu alt entuziasm scriu acum articolele. Sper doar să fie contagios! :)

Pe scurt, despre mine:
– sunt din Constanta, iubesc Bucureștiul si deocamdată locuiesc in Frankfurt
– in ciuda celor câteva târguri si workshopuri de arts&crafts la care merg în fiecare an, cel mai mult învăț de la copiii mei
– când am timp și dispoziție și mi se pare mie că aș reuși să fiu cât de obiectiv poți fi când scrii despre ceva atât de subiectiv și personal, mai povestesc aici despre terapia dislexiei, așa cum o trăim noi. Precizez asta nu doar pentru că pot fi interesați de subiect printre voi, ci și ca să dau un context explicațiilor pe care le veți găsi la produsele pentru copiii sau proiectele care pot fi făcute de sau împreună cu copiii.

Daca aveți proiecte interesante despre ce ați reusit (sau nu!) să faceți cu mâna voastră și sunteți interesați să le împărtășiți și cu alții – avem mereu deschis la proiecte_at_decobricolaj.ro

Pentru sugestii, reclamașii, încurajări – vă stă la dispoziție panoul de la decobrico_at_decobricolaj.ro.

Notă: toate pozele și textele de pe acest site îmi aparțin, dacă nu este precizat altfel. Nu le fura – trimite-mi un mail mai bine, în care spui ce și de ce iți trebuie. Da, așa de simplu poate fi! :)