Ouă din plastic transparent, detașabile

                         Ouăle (disponibile în 2 dimensiuni, de 6,3 cm și 9 cm) sunt din plastic transparent, detașabile și cu un insert de carton, care poate fi folosit (sau nu) la decorat. Le-am făcut anul trecut la Atelierul din primăvară și au fost foarte apreciate – pentru că se fac ușor, repede și oricare din opțiuni alegi – arată foarte bine la final.

  1. Prima opțiune, și cea mai simplă, e să decorezi doar insertul de carton de la mijlocul oului și să te folosești de suprafața curbată a oului pentru a crea un efect 3D. Noi am folosit șervețele, de pe care am decupat ce motiv am vrut, am lipit și finisat cu Mod Podge, am pus și o fundă frumoasă (fără poză) și a fost gata! :) Nici nu am ce să explic la versiunea asta, e totul intuitiv.

2. A doua posibilitate pentru decorat oul, care folosește tot tehnica șervețelului, este să decorezi jumătățile de ou, pe interior. Îți alegi motivul de pe șervețel, îl tai sau rupi cu degetele (nu va face diferență la final, cum se va vedea din poze), îl lipești pe interior, aștepți să se usuce și vopsești pe urmă. Ca de obicei, eu am folosit Mod Podge (care pe lângă un produs 3 în 1, se și usucă foarte repede). Vopsea acrilică albă la final și a fost gata și ăsta. Insertul de carton rămas de la acest ou îl poți folosi pentru alte decorații, etichetă pentru cadouri, decorat masa de Paște.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *