Un an de Decobrico! Sărbătorim!

un an care a trecut repede și mai ușor alături de partenerii potriviți, cărora nu le pot mulțumi îndeajuns, dar pe care îi recomand cu căldură, oricând și oricui:
High Contrast – super-eroii din spatele designului, oamenii de la butoanele din spatele ecranului, mereu cu soluții creative, care au înțeles și susținut spiritul DecoBrico.
Frisbo – fără de care DecoBrico nu ar fi existat, pentru că logistica nu e joacă de copii, iar Frisbo reușește mereu, nu știu cum, să împace toate caprele și verzele inventarului, trimiterilor, întrebărilor și cine știe câte altele de care nu am habar, mă bucur doar că sunt rezolvate profesionist.
Mai sunt multe de făcut, însă înainte de a face planuri, e vremea să sărbătorim.
Și toată lumea e invitată la un an de DecoBrico: 3 zile, din 27 până in 29 noiembrie, avem reducere de 5% la toate, toate produsele noastre. Reducerea se va calcula la coșul de cumpărături și până vineri mai ajung la depozit ceva materiale colorate – numai bune să ai de unde alege și să ai de lucru pentru  decorațiile handmade de Crăciun și nu numai.
High Contrast - facebook cover - isometric - v1 - r8 - bogdan
Pentru că fără fiecare dintre voi, care ați căutat, cumpărat, întrebat și încercat produse și proiecte – nu am fi avut ce sărbători.
E firesc să sărbătorim împreună!
Vă mulțumim!

 

 

Nota personala: nu am planificat, dar așa s-a nimerit: până acum, decembrie era cea mai frumoasă și mai nebună lună din an în familia noastră, nu doar datorită Crăciunului, ci pentru că amandoi copiii sunt născuți în decembrie (ceea ce dă alte dimensiuni “lunii cadourilor” :). De anul ăsta, luna nebună și frumoasă începe mai devreme – cu aniversarea lui DecoBrico. La sfârșit de an se sărbătoresc aniversările! :)

Comments

  1. By Ela

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *