Coroniță de Advent

Mâine e prima zi de Advent din anul ăsta, nu mai putea deci să amân să îmi termin și eu coronița.

coronita advent

Anul ăsta am vrut să fie tricotată și aveam și materialul potrivit: o păturică a mangustei mici, care ar fi încălzit acum alt copilaș dacă nu s-ar fi prins la mașina de spălat și ar fi căpătat niște găuri de nereparat. Și mai învățasem și cum să faci ciucuri  :).

Dar foarte bine merge făcută coronița asta și cu un fular mai vechi sau pe care nu îl mai purtați. Eu nu am avut așa ceva, dar m-am folosit de unul doar ca să exemplific cum îmbracă coronița. Vă trebuie evident o coronița de stiropor iar fularul puteți fie să îl prindeți pe coroniță, fie să îl înfășurați, cum se vede în poze mai jos:

fular pe coronitafular coronita 2

 

 

 

 

IMG_3008IMG_3009

 

 

 

 

 

 

Personal, dacă fularul e destul de lat și de lung, aș alege să îl înfășor: e mai simplu și spun eu că arată și mai îngrijit așa. Dacă trebuie însă să îl prindeți, ajutați-vă de bolduri ca să îl aranjați.

Acum ce am folosit eu pentru coronița mea se vede în poza de mai jos, plus căteva nimicuri care se văd doar in poza finală. Steluțele din coajă de copac le-am cumpărat.

coronita advent Mare lucru nu e de zis: mi-am tăiat materialul, l-am prins cu bolduri pe spatele coroniței, am pus suporturile de lumânări și lumânările și am lipit steluțele din coajă de copac.

coronița adventAcum am scos-o afară, să îi fac o poză mai de doamne-ajută și să mă lamuresc ce ar mai trebui:

IMG_3031Pe urmă am dat iama în cutia cu decorații de Crăciun, am mai pus una-alta și gata coronița:

coronița adventLa cererea copiilor, am aprins o lumânare “ca să îi facem proba” :).

 

 

 

 

Comments

  1. By Ela

    Reply

  2. Reply

  3. Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *