Standuri romanesti la Ambiente 2012

Sa participi la o expozitie internationala inseamna bataie de cap, cheltuieli, stres si iar bataie de cap. E o proba in sine – de logistica, de marketing, de buget. Iar dupa observatia intemeiata a Mihaelei la postul despre Christmasworld (unde am ratat singurul stand romanesc prezent la expozitie) mi-am propus sa incep fiecare expozitie cu vizitarea standurilor romanesti. Nu inseamna ca o sa imi si iasa de fiecare data, sigur voi mai scapa ceva din vedere si oricum – din ce apuc sa vad, voi baga in seama doar produsele pe care le-as cumpara si eu. :)
Acum – ca am terminat introducerea, sa va spun ca la Ambiente 2012 au fost cel putin 20 de firme romanesti (gasiti lista lor aici). Spun cel putin, pentru ca peste standul Apulum am dat din greseala, in alta hala decat 6.3 unde au fost adunati ceilalti expozanti romani. Si asta din simplul motiv ca Apulum vine din 1996 la targ si isi organizeaza standul independent de cel al Romaniei. *

Cui apartin pozele facute o sa gasiti in descrierea pozei. Necazul meu este ca doar produsele A.M. Porphyras si AccesoriiVin pot fi cumparate online . Inteleg ca poate e mai neobisnuit sa vinzi produse asa de fragile online, dar informatii despre magazinele din tara in care as putea sa cumpar ceva cred ca ar putea (si ar merita) sa fie oferite. Lantul se rupea la “noi dam la distribuitori mari” si urma o ridicare din umeri. Dar eu – cumparatorul tau – unde iti gasesc produsele? In ce magazin sa ma duc daca stau in Constanta sa imi cumpar si eu un set de mic dejuna ca asta, cu care ai atata succes in Anglia? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *