PaperWorld 2012

PaperWorld a fost un fel de bonus pentru mine – care eram interesata mai mult de celelalte 2 expozitii.  Oricum – am fost depasita din start de dimeniunile expozitiei, de complexitatea ei si eram si relativ pe dinafara de targetul lor. Asa ca m-am limitat (si timpul m-a ajutat in directia asta) doar la Trend Show si sectiunea de agende :).

Trendurile pe 2012-2013 (care o sa vedeti ca se regasesc si completeaza cumva si in cele de la Heimtextile, CreativWorld si ChristmasWorld) sunt Bright, Dark, Soft. Pe site-ul expozitiei sunt prezentate pe scurt aici iar mai jos o sa vedeti pozele din expozitie si din catalog referitoare la culorile trendy din fiecare sectiune (daca are nevoie cineva de codurile Pantone de la fiecare trend – sa imi dea un semn, nu imi ies mai clare de atat pozele).

Acum – daca tot am fost doar la agende – selectia mea personala cuprinde Moleskine (ca nu se putea fara :P), agenda mea preferata de ani de zile – Filofax si cateva pe care abia acum le-am descoperit – Semikolon care au agende diverse, colorate vesel, cu spirala sau cu funde si la finalul agendei au stickere pentru “Thoughts Organizer”, cele de la Letts, o firma japoneza care are agendele alea colorate cu forme ca de lego si agendele care chiar respectau deviza companiei de la Leuchtturm 1917 : intr-adevar detaliile faceau diferenta.

Surpiza expozitiei pentru mine au fost insa agendele din hartie “tree free” de la Ogami. Nu imi venea sa cred anuntul lor catchy (vezi poza) – asa ca am pipait si eu hartia ca toata lumea din jurul meu – e incredibil de matasoasa si fina, am scris sa vad cum iese – aluneca frumos orice varf de pix sau de creion iar acasa am tras putin si de pliantul lor sa verific o alta proprietate minune a hartiei facuta din praf de piatra  – si au dreptate, nu se rupe usor, ba dimpotriva: zici ca e ceva plasticat materialul: s-a intins un pic, dar nu s-a rupt (poza mai jos).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *