CreativWorld 2012

2 zile, 3 expozitii => oboseala crunta. Oboseala crunta + frig => raceala zdravana. Si uite asa – abia azi am devenit cat de cat coerenta, sa pun ordine in poze si impresii.

CreativWorld a fost intr-adevar spectaculoasa ca expozitie, dar mai frustranta decat un windows shopping fortat – vezi, atingi, nu ai voie sa cumperi. :) Asa ca o sa va povestesc pe scurt impresii si constatari – si pe urma va las sa rasfoiti pozele.

Tendintele pentru bricolaj, crafts, do-it-yourself pentru 2012-2013 dupa CreativWorld sunt 3:

– Flashy Nature

– Cosy Darling

– Structural Mood

Ele sunt prezentate pe scurt aici si o sa vedeti mai jos pozele de la expozitie – cu modul in care au gandit organizatorii sa ilustreze trendurile astea.

Altfel – expozitia a fost cum ma asteptam: standuri diverse si colorate, tehnici si materiale, pensuli de toate felurile si pentru toata lumea: de la copilul de gradinita pana la artisiti profesionisti, materiale si accesorii pentru bijuterii.

M-au impresionat insa si le pun cu liniuta mai jos:

– proiectele de bricolaj din hartie (dupa cum se va vedea si din poze) – si abia astept sa gasesc hartiile alea si sa incerc si eu cateva,

– desi auzisem de Rayher nu ma asteptam la un stand asa mare si diversificat si

– a treia mare surpriza pentru mine, care nu am fost niciodata mare fan Fimo, a venit de la un competitor al lor – Polyform. Ce m-a impresionat? Pai nu stiu cum au reusit sa isi dezvolte plastilina asta a lor – dar dupa prelucrare ajungea ca o suprafata altfel perfect neteda sa arate 3D. Nu va spun surpriza tuturor – a mea inclusiv – cand pipaiau bucata aia de plastilina lucrata: te asteptai sa dai peste margini si denivelari dupa cum arata, dar era neteda ca o foaie de hartie. Nu am facut poza ca eram prea ocupata sa casc gura iar pe urma s-a cam aglomerat la stand – oricum, nu cred ca as fi reusit sa redau efectul asta impresionant.

Fara sa o mai lungesc, CreativWorld in poze, asa cum am vazut-o eu:

 

 

 

Comments

 1. By Oana Popescu

  Reply

 2. By decobrico

  Reply

  • By Oana Popescu

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *