Christmasworld 2012

Acum ca m-am lamurit cand se decid culorile trendy pentru Craciun, vreau sa va spun ca e foarte ciudat la finalul lui ianuarie sa vizitezi asa o expozitie. Eu am o slabiciune pentru Craciun, vreau sa cred ca raman in limite firesti cu decoratiile, dar tot mi-a venit cumva peste mana sa vad vreo 3 hale si o galerie cu decoratii diverse, idei de cadouri, luminite si cantari – toate de Craciun, la nici o luna de cand aveam bradul in casa.

In fine, concluzia mea e ca noua culoare pe firmamentul decoratiilor de Craciun este turcoazul (cu diverse nuante si in diverse forme: de la globuri la servete de masa, sau suporturi de lumanari sau cutii de cadouri). Asta neoficial, pentru ca oficial trendurile de Craciun au fost botezate asa:

– Soft Cloud

– Fancy Folk

– Late Night Glam

– Cool Vibrancy

O scurte descriere a lor o gasiti pe site-ul expozitiei aici, iar modul cum au fost reprezentate trendurile in expozitie il vedeti in pozele de mai jos.

O sa vedeti si o poza cu pomul de Craciun creat de Jean-Paul Gaultier pentru expozitie – pom care putea fi castigat de expozanti sau vizitatori (povestea pomului si colaborarii aici).

Ei, dupa ce vedeti pozele, care din trenduri va farmeca mai mult? :)

 

Comments

  1. By mihaela

    Reply

  2. By mihaela

    Reply

  3. By decobrico

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *