Ambiente 2012

Ambiente , cel mai important eveniment mondial pentru bunurile de consum, se autodescrie asa “o data, un loc, nenumarate oportunitati”. Transpus in cifre, asta inseamna 27 de hale de expozitie, peste 4500 de expozanti, peste 145 000 de vizitatori.

O expozitie mult prea mare si complexa, pentru doar o zi cat am reusit eu sa ajung. Si pentru ca asta nu era destul – a mai fost si ultima zi de expozitie.

Cateva informatii generale: expozitia a avut 3 sectiuni principale: Living, Giving si Dining – ceea ce e departe de a te ajuta macar sa iti faci o idee despre varietatea produselor expuse.  Trendurile pentru 2012-2013 le gasiti descrise aici si sunt similare celor stablite in celelalte expozitii ale inceputului de an (ce surpriza, nu? :) ). De data asta nu am poze pentru modul in care au considerat organizatorii sa puna in practica trendurile pe care le predica – pentru ca pozatul era interzis.

Anul acesta tara partenera a expozitiei a fost Danemarca – iar despre cele 10 tendinte in design previzionate de ei voi face un articol separat, pentru ca merita. :)

Tot intr-un articol separat or sa se regaseasca si standurile romanesti de la Ambiente 2012.

Cum expozitia a fost imensa – pozele pe care le puteti “rasfoi” mai jos reprezinta mai degraba un preview decat un raport.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *