Bradut, bradut – a nins peste tine

Acum mai bine de 3 luni am dat peste bradutul asta (video). De atunci tot caut fara succes bombonelele alea, de am ajuns sa le visez si noaptea. Nu am reusit sa gasesc nici macar acadele mici, dar nu am putut nici sa imi iau gandul de la bradutul asta.
Asa ca am folosit si eu ce am gasit, avut prin casa si anume:
conuri de polistiren. Daca nu aveti, nu-i bai – puteti sa faceti un con dintr-un carton mai tare
pistolul de lipit sau versiunea mai mica
– niste mentosane si marshmallows albe
– diverse de decorat prin jur.
Nota: daca nu aveti pistol de lipit si nici nu vreti sa va cumparati unul, sau daca oricum ati vrea ca bradutul sa fie comestibil, folositi cu incredere o pasta facuta din albus de ou si zahar pudra (la un albus va trebuie cam 150-200 gr zahar pudra). Daca nu ati mai facut asa “mortar” pana acum – nu va speriati, desi pare imposibil un albus de ou chiar reuseste sa incorporeze atata zahar pudra si iese un mortar comestibil incredibil. Doar putina rabdare cu el pana face priza cu bomboanele, mentosanele sau ce mai vreti sa “ningeti” pe bradut.

Pozele deci:

Aproape uitasem – daca o sa umpleti bradutul cu marshmallows – vedeti ca sunt foarte buretoase. Lipiti-le bine si inghesuite – iar la sfarsit, pe unde se intampla sa mai ramana loc – mai inghesuiti una. :)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *