Kreativ Welt Messe Wiesbaden 2011

Kreativ Welt Messe Wiesbaden e un targ anual de …chiar de decobricolaj as sputea sa ii spun. Plus bijuterii handmade si patchwork si carti si floristica. Si ateliere si foarte, foarte multi expozanti.

Anul asta a avut loc intre 27 si 30 octombrie si am asteptat pana acum sa scriu despre el cu speranta ca poate apar pe pagina targului ceva poze. Eu nu am apucat sa fac – eram prea ocupata sa ma ratacesc printre mese si exponate si sa ma inscriu la ateliere.

Ei bine, am asteptat degeaba – nu sunt nici pana acum postate poze, doar informatii pentru la anul –Kreativ Welt Wiesbaden 2012.
Asa ca nu imi ramane decat sa dau pe scurt cateva cifre:
– au fost 99 de sectii pentru exponanti (de la materiale pentru bricolaj, stofe pentru proiecte patchwork la materiale si tehnici pentru vitralii, nasturi, pietre semipretioase, articole de piele, lemn, metal, floristica ….si tot asa, pana la 99 :)).
– 284 de expozanti
– 3 nivele de explorat
– nu mai stiu cate ateliere diverse

Din 4 zile cat a durat expozitia, eu am ajuns in 3 zile si tot nu am reusit sa ajung la toate atelierele la care imi planificasem sau sa raman cumva cu sentimentul ca am putut sa vizitez in tihna expozitia.

Am apucat totusi sa particip la 4 ateliere:

– globul de hartie ( tutorial video ) si floarea aia care e doar o piesa dintr-o floare/stea mai complicata imi dadeau de mult batai de cap – imi dadeam seama ca trebuie sa fie simplu, imi si luasem cate un set sa le fac acasa, dar ceva nu pusca – s-a rezolvat acum

– la atelierul de scrapbooking vroiam de mult sa ajung – nu prea intelegeam cum si de unde si in ce fel cu scrapbookingul asta. Mi-a placut foarte mult, mi se pare foarte delicat si imi plac detaliile mici dar esentiale pe care le presupune un proiect de scrapbooking.

– steluta asta de sticla a fost primul meu proiect ever de facut ceva cu sticla – si inca ce ceva! Am lucrat cu asa drag la steluta asta si dupa ce am terminat-o as mai fi facut vreo 3 – mai ales ca acum stiam cum si ce urmeaza. Dar se facuse deja coada la atelierul asta si nu puteam sa lipsesc oamenii de bucuria de a-si lucra stelutele lor. Oricum – am fost asa de zapacita incat nu am apucat sa imi iau si eu starter kit-ul – care nu era decat vreo 16 euro. Mai ales ca dupa atelierul asta mi-a devenit clar ca am nevoie de cateva geamuri vitrate – macar vreo 2-3. Sunt absolut necesare – nici nu stiu cum am trait fara ele pana acum. :)) Si mi-ar fi trebuit kitul ala sa ma antrenez asaaa vreo cativa ani pentru geamurile mele vitrate fara de care nu se mai poate!

In fine, la final si cateva poze cu achizitiile carora nu le-am rezistat. Fiecare isi va avea rolul in proiecte viitoare si oricum as dori sa subliniez ca am fost foarte modesta in cumparaturi avind in vedere ce nebunie de materiale, culori, instrumente si si si erau acolo.

 

 

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *