Frunze, ghinde, nuci, castane

Prima mea coronita mi-a dat curaj sa incerc si versiuni mai avansate si mai ambitioase.
“Progresul” fata de prima incercare a constat in faptul ca de data asta mi-am cumparat coronita gata facuta (din paie, se gaseste la magazinele de bricolaj sau chiar in unele florarii. Am vazut o data si la un cora/carrefour – nu’s ce, ca io le incurc oricum intre ele).

Nu prea stiam ce sa fac cu coronita asta mai departe – tot adunasem in ultima vreme frunze, ghinde, castane si cumparasem o punga de nuci intregi (e drept, nu pentru proiecte de decobricolaj, dar daca asta le-a fost soarta…).

Cand m-am apucat de treaba imi aranjasem tacticos o groaza de “materie prima” – in ideea ca o sa am timp sa probez si sa verific ce si cum merge mai bine.
Am inceput cu frunzele – asta era simplu si de baza la orice as fi ajuns sa mai pun pe coronita pe urma. A mers foarte repede – cea mai tare ustensila ever e pistolul asta de lipit cu silicon sau ce-o fi el.
Ca o observatie personala insa – frunzele cele mai faine au fost nu alea uscate prin cutii prin casa, ci alea de abia le adunasem si erau inca putin jilave, mai moi si mai flexibile.
Dupa ce frunzele au fost lipite – am intors coronita cu fundu’ in sus sa tai coditele de la frunze si am zis io ca abia din momentul asta incepe “creatia”.
De inceput a inceput ceva – dar nici vorba de creatie, oricat am incercat eu sa imi las timp sa vad ce si unde pun, am sfarsit prin a lipi contracronometru un rand castane, un rand nuci si de restul ghinde :)). Pur si simplu mergea asa repede, din pistol curgea plasticul incins – incat nu m-am mai gandit decat sa nu imi iasa o sorcova. Evident – nu a fost loc de poze in cursa asta.
Un singur moment de ragaz am avut (ca sa nu spun incapatanare) cand am lasat un locsor liber pe coronita – sa vad eu ce fac cu el. Si cel mai bine a mers  acolo o tartacuta – dupa cum se vede si in poze.
Am facut coronita asta acum vreo luna – inca rezista, desi a stat numai afara. O scot in lume acum pe blog pentru ca in curand vine vremea de coronite de iarna. :)
Pozele – cate am apucat sa fac :) :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *